Landmåling

Økt produktivitet for landmålere med HxGN SmartNet

HxGN SmartNet - Satellittposisjoneringstjenester for landmåling

GNSS og bidragene fra CORS-nettverk er en mye brukt teknologi for alle bruksområder innen landmåling. Presisjonen og påliteligheten til HxGN SmartNet sikrer økt produktivitet ved å styrke nettbruken innen landmåling.

 

 

"Rover-enheten kobler seg automatisk til SmartNet GNSS RTK-nettverkstjenesten. Det blir svært enkelt å utføre lokalisering og landmåling, men enda viktigere er det at det blir effektivt og nøyaktig."

Peter Eimansberger, Stadtwerke Bad Tölz

 

 

Tjenester


HxGN SmartNet kan brukes til en rekke bruksområder innen landmåling, der det kreves nøyaktighet på centimeternivå, for eksempel måling av bygninger og topografi, overvåking og matrikkelinformasjon.

Tilgjengelighet


HxGN SmartNet gjør all landmåling mer produktiv. Med et abonnement på HxGN SmartNet, som knytter sammen mer enn 5300 referansestasjoner over hele verden, har du dekning 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. 

Se våre lokale tjenester >

Slik fungerer det


Med tilgang til HxGN SmartNet trenger du bare å sett opp en GNSS-rover, så er alt klart. Du slipper å tenke på å finne et trygt sted eller glemte kabler. Du blir ikke hemmet av problemer med radiorekkevidde eller interferens. Dessuten trenger du ikke å investere i egne RTK-basestasjoner, slik at investeringsbehovet nesten halveres. 

Intelligens


HxGN SmartNet har vært i kontinuerlig drift i mer enn 10 år, mer enn noen annen tjeneste, og har kunnet bygge opp et verdensomspennende nettverk. Resultatene er basert på Leica Geosystems' GNSS-teknologi, og gir en nøyaktighet på én til to centimeter.

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på spørsmålene dine.

HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet Global produkter er bygget for deg som bruker Leica GS smartantenner og mottakere. Bytt teknologi automatisk når det passer deg.