Bygg og anlegg

Digitalisering med HxGN SmartNet for høyere effektivitet innen bygg og anlegg

HxGN SmartNet - Satellittposisjoneringstjenester - Bygg og anlegg

GNSS kan være et verdifullt hjelpemiddel innen bygg og anlegg, og kan øke den totale effektiviteten på jobben. HxGN SmartNet gjøre alle byggeprosjekter mer effektive.

 

 

"Sanntidsovervåkingen ga teamet mulighet til å utføre nøyaktige løft og overvåke prosessen hele tiden."

David Rolton, styreformann Rolton Group

 

 

Tjenester


SmartNet kan brukes i profilerte prosjekter som bygging av motorveier, rullebaner på flyplasser, idrettsanlegg og all anleggsvirksomhet som krever nøyaktig maskinstyring og nøyaktighet på centimeternivå.

Tilgjengelighet


HxGN SmartNet gir best dekning takket være 5300 referansestasjoner over hele verden. Tjenesten har kontinuerlig oppetid og tilgjengelighet med tilgang døgnet rundt, hele uken.

Se våre lokale tjenester >

Hvordan fungerer det?


Med et abonnement på HxGN SmartNet trenger du ikke et eget nettverk av basestasjoner for å dekke anleggsområdet. Du blir ikke hemmet av problemer med radiorekkevidde/interferens. Du setter bare opp hver GNSS-rover på anlegget, så er alt klart. Dessuten trenger du ikke å investere i egne RTK-basestasjoner.

Intelligens


HxGN SmartNet tilbyr den mest nøyaktige GNSS-posisjoneringen av alle nettverk av referansestasjoner. Den skybaserte korrigeringstjenesten sikrer en nøyaktighet på 1-2 cm.

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på spørsmålene dine.

HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet Global produkter er bygget for deg som bruker Leica GS smartantenner og mottakere. Bytt teknologi automatisk når det passer deg.