Slik fungerer det

Presisjon du kan stole på

HxGN SmartNet - Satellite Positioning Services - How it works

«HxGN SmartNet er raskt og enkelt, og det gjør oss mer produktive på jobben.»

Micah Sawyer, Chase Excavating

 

Med HxGN SmartNet kan GNSS-brukere (Global Navigation Satellite System) øke produktiviteten og bruke RTK-nettverk (Real Time Kinematic) til å løse vanlige problemer, som begrenset tilgjengelighet og kommunikasjonsvansker.
HxGN SmartNet: Presisjon du kan stole på

  • GNSS-satellitter kringkaster signaler som sender data til referansestasjoner og GNSS-enheter over hele verden.
  • Referansestasjoner strømmer GNSS-dataene til HxGN SmartNet-servere, som også mottar GNSS-enhetenes omtrentlige posisjon.
  • Deretter blir dataene behandlet, og HXGN SmartNet sender RTK-korrigeringer tilbake til GNSS-enhetene via mobilnettet.
  • Den korrigerte posisjonen er nøyaktig ned på centimeternivå, og gir HXGN SmartNet-brukere presisjon de kan stole på.

Vår teknologi kan integreres for å utvikle nye produkter og applikasjoner innen landmåling, presisjonslandbruk, bygg og anlegg, maskinstyring og GIS-systemer (Geographic Information Systems) med innebygd presisjon på centimeternivå.

HxGN SmartNet har perfeksjonert behovet for presisjon og tilgjengelighet. Brukerne mottar korrigeringsdata med høy presisjon i et åpent standardformat (RTCM) ved bare å koble til en hvilken som helst GNSS-enhet via mobilnettet. GNSS-enheten bruker disse korrigeringsdataene til å fastslå sin egen posisjon helt ned til en centimeter. Deretter kan den nøyaktige posisjonen brukes for apparater, materialer og maskiner. Applikasjonens verdi styrkes på enheten, eller til og med i nettskyen.

HxGN SmartNet gir den beste presisjonen av alle RTK-enheter der det er tjenestedekning for GNSS-enheter. Nettverket støtter også den åpne RTCM-standarden. Disse fordelene er en klar forbedring av den gamle og kompliserte prosessen med oppsett og vedlikehold av referansestasjoner.

Frigjør kraften i din GNSS-enhet.

Brukere som har GNSS-mottakere som kan følge Galileo- og BeiDou-satellitter samt GPS og GLONASS, kan bruke HxGN SmartNet til å motta korrigeringer fra alle de tilgjengelige systemene. Konfigurasjonsveiledninger er tilgjengelige for brukere av Leica Geosystems-utstyr som ønsker å dra nytte av disse tilleggssignalene.Why HxGN SmartNet

A precise positioning service for new opportunities.