Slik fungerer det

Frigjør kraften i din GNSS-enhet

HxGN SmartNet - Satellite Positioning Services - How it works

GNSS-brukere kan forenkle arbeidsflyten ved bruk av nøyaktige posisjoner ved å erstatte enkle referansestasjoner med RTK-nettverk. Dette løser mange problemer, for eksempel begrenset dekning og kommunikasjonsproblemer, dette resulterer i økt produktivitet.

De viktigste årsakene bak innovasjonen har vært behovet for nøyaktighet innen landmåling og kravet om maksimal tilgjengelighet innen maskinstyring og jordbruk.

I dag har HxGN SmartNet perfeksjonert denne tjenesten. Motta korreksjonsdata med høy presisjon i et åpent standardformat (RTCM) ved å ganske enkelt koble til en hvilken som helst GNSS-enhet via mobilnettet. GNSS-enheten bruker disse korreksjonsdataene til å fastslå sin egen posisjon helt ned til en centimeter. Deretter kan den nøyaktige posisjonen brukes for utstyr og maskiner. Applikasjonens verdi styrkes på enheten, eller til og med i nettskyen der denne løsningen brukes.

HxGN SmartNet gir den beste presisjonen av alle RTK-enheter der det er dekning for GNSS-enheter. Nettverket støtter også den åpne RTCM-standarden. Disse fordelene er en klar forbedring av den gamle og kompliserte prosessen med oppsett og vedlikehold av enkle referansestasjoner.

Frigjør kraften i din GNSS-enhet.

 

 

"HxGN SmartNet er raskt og enkelt, og det gjør oss mer produktive på jobben."

Micah Sawyer, Chase Excavating

 

 

Se hvordan HxGN SmartNet fungerer.

Ønsker du å lære mer? Vi svarer på dine spørsmål.

Unlock the Power of GNSS

HxGN SmartNet er GNSS korreksjonsdata tjeneste bygd på det største referanse stasjon nettverket i verden.