Bilindustri

Nøyaktig lokalisering av kjøretøy i et kjørefelt med HxGN SmartNet

HxGN SmartNet - Satellittposisjoneringstjenester for bilindustrien

Innen 2020 forventes det at det vil være 10 millioner selvkjørende biler på veiene på verdensbasis. Disse førerløse bilene bruker GNSS med høy presisjon til å finne ut hvor de skal kjøre og for å holde veiene sikre. HxGN SmartNet leverer centimeterpresisjon for å holde dette systemet i gang.

 

Fordeler for deg


Nøyaktig GNSS-posisjonering sikrer trygge og smarte førerløse biler. Med digitaliseringen av bilindustrien åpner denne sektoren for nye og spennende muligheter.

Interessert i våre løsninger? >

Bransjeekspertise


HxGN SmartNet forvandler verdens største referansenettverk til en nøyaktig posisjonstjeneste. Hexagon-organisasjonen består av anerkjente GNSS-eksperter som fokuserer spesielt på HxGN SmartNet og GNSS-løsninger.

Tilgjengelighet


HxGN SmartNet er tilgjengelig 24/7 via en infrastruktur med høy tilgjengelighet og et profesjonelt supportteam med mer enn 10 års erfaring med å levere tjenesten.

Intelligens


HxGN SmartNet er basert på Leica Geosystems' velprøvde GNSS-teknologi, og gir tilgang til en GNSS-korrigeringstjeneste via internett. Den kombinerte informasjonen fra et nettverk av permanente GNSS-referansestasjoner bruke til å generere GNSS-korrigering for alle GNSS-enheter. Dette nettverket genererer GNSS-korrigeringer, for eksempel med den åpne RTK-standarden.

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på spørsmålene dine.

HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet Global produkter er bygget for deg som bruker Leica GS smartantenner og mottakere. Bytt teknologi automatisk når det passer deg.