Bilindustri

Nøyaktig lokalisering av kjøretøy i et kjørefelt med HxGN SmartNet

HxGN SmartNet - Satellittposisjoneringstjenester for bilindustrien

Innen 2020 forventes det at det vil være 10 millioner selvkjørende biler på veiene på verdensbasis. Disse førerløse bilene bruker GNSS med høy presisjon til å finne ut hvor de skal kjøre og for å holde veiene sikre. HxGN SmartNet leverer centimeterpresisjon for å holde dette systemet i gang.

 

Fordeler for deg


Nøyaktig GNSS-posisjonering sikrer trygge og smarte førerløse biler. Med digitaliseringen av bilindustrien åpner denne sektoren for nye og spennende muligheter.

Interessert i våre løsninger? >

Bransjeekspertise


HxGN SmartNet forvandler verdens største referansenettverk til en nøyaktig posisjonstjeneste. Hexagon-organisasjonen består av anerkjente GNSS-eksperter som fokuserer spesielt på HxGN SmartNet og GNSS-løsninger.

Tilgjengelighet


HxGN SmartNet er tilgjengelig 24/7 via en infrastruktur med høy tilgjengelighet og et profesjonelt supportteam med mer enn 10 års erfaring med å levere tjenesten.

Intelligens


HxGN SmartNet er basert på Leica Geosystems' velprøvde GNSS-teknologi, og gir tilgang til en GNSS-korrigeringstjeneste via internett. Den kombinerte informasjonen fra et nettverk av permanente GNSS-referansestasjoner bruke til å generere GNSS-korrigering for alle GNSS-enheter. Dette nettverket genererer GNSS-korrigeringer, for eksempel med den åpne RTK-standarden.

Ønsker du å lære mer? Vi svarer på dine spørsmål.

Unlock the Power of GNSS

HxGN SmartNet er GNSS korreksjonsdata tjeneste bygd på det største referanse stasjon nettverket i verden.