Innsamling av eiendomsdata

Effektiv og presis datainnsamling med HxGN SmartNet

 HxGN SmartNet - Satellittposisjoneringstjenester for innsamling av eiendomsdata

I gjennomsnitt øker verdens befolkning med 80 millioner mennesker hvert år. Etter hvert som flere og flere trenger rør og kabler, øker behovet for kunne lokalisere disse ressursene nøyaktig og effektivt. HxGN SmartNet-posisjonering med høy nøyaktighet dekker dette behovet.

 

Fordeler for deg


HxGN SmartNet er en skybasert GNSS-korrigeringstjeneste som oppnår en nøyaktighet på 1-2 cm. Du bare laster inn GIS-data og bruker korrigeringsdata fra skyen.

Interessert i våre løsninger?

Bransjeekspertise


Datainnsamling krever ferdigheter. Å finne det samme punktet år etter år er en virkelig fagmessig ferdighet. Med store investeringer innen forsyningsrør/kabler og andre sektorer som avhenger av datainnsamling, er vi unikt rustet til å gi støtte med HxGN SmartNet.  

Tilgjengelighet


HxGN SmartNet er en korrigeringstjeneste basert på åpne standarder, som kan brukes med alle GNSS-enheter og som blir kontinuerlig overvåket for pålitelighet, tilgjengelighet og nøyaktighet. Ta med din egen enhet (BYOD), og koble den til nettverket for å motta RTCM-korrigeringer fra HxGN SmartNet for å forbedre presisjonen for dine aktiva.

Intelligens


Med et abonnement på HxGN SmartNet har du tilgang til GNSS-eksperter,  og kan skreddersy tjenesten for å dekke behovene i din bedrift.

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på spørsmålene dine.

HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet Global produkter er bygget for deg som bruker Leica GS smartantenner og mottakere. Bytt teknologi automatisk når det passer deg.