Lansering av HxGN SmartNet

HxGN SmartNet tillhandahåller pålitliga GNSS-data från över 4 000 referensstationer världen över

HxGN SmartNet Services

Vad är HxGN SmartNet?
HxGN SmartNet är en GNSS-korrigeringstjänst som bygger på världens största nätverk av referensstationer. Med denna tjänst kan man använda GNSS-kompatibla enheter för att snabbt bestämma positioner med en noggrannhet på 1 till 2 cm. Tjänsten är tillgänglig 24/7 via den användarvänliga infrastrukturen, och du får stöd från vårt professionella och pålitliga supportteam som har över 10 års erfarenhet av service.

Hur skiljer sig HxGN SmartNet från SmartNet från Leica Geosystems?
HxGN SmartNet fortsätter att tillhandahålla pålitliga GNSS-data från över 4 000 referensstationer världen över. Det nya namnet HxGN SmartNet återspeglar möjligheten att kombinera Leica Geosystems teknik med andra produkter och tjänster från Hexagon. Vi har också slagit samman vår support. Inloggningsprocedurerna ändras inte, och användarna kan fortsätta utnyttja sina tjänster utan avbrott eller omställningar.

Vill du veta mer? Vi finns här för att svara på dina frågor.