HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet har røtter i geomatikk, og tilrettelegger for pålitelige og svært nøyaktige målinger for brukere av Leica Geosystems GS smartantenner gjennom globalt tilgjengelige korrigeringstjenester.

Globale korrigeringstjenester til dine Leica Geosystems GS smartantenner

 

Alle GNSS-rovere trenger en korrigeringstjeneste for å oppnå presisjon på centimeternivå mens arbeidet pågår. HxGN SmartNet Global er det beste valget for Leica Geosystems GS smartantenner og mottakere. SmartNet Global er eksklusivt for GS-systemer, og tilbyr pålitelige korrigeringstjenester som er lett tilgjengelige og som automatisk sikrer beste mulige presisjon overalt. SmartNet Global kan integreres i din høypresise GS-løsning slik at du er sikret overalt.

 

 

HxGN SmartNet Global-familien

 

HxGN SmartNet Global-familien tilbyr Network RTK med RTK-brokobling og Precise Point Positioning-tjenester som fungerer eksklusivt med GS-instrumenter fra Leica Geosystems for å strømlinjeforme totalløsningen din. Med tre abonnementsalternativer å velge mellom finnes det et SmartNet Global-tilbud som dekker dine behov.

 

HxGN SmartNet Pro er en ubegrenset korrigeringstjeneste for høyeste tilgjengelighet og beste dekning overalt. Denne omfattende løsningen for Leica GS-sensorer bruker Network RTK-korrigeringstjenester, RTK-brokobling som dekker avbrudd og PPP uten at man er avhengig av RTK-dekning. Denne kombinasjonen sikrer at du har dekning overalt i verden. Disse tre teknologiene i kombinasjon med Leica Captivate-programvaren tilrettelegger for en sømløs posisjoneringsopplevelse.

 

HxGN SmartNet+ gir døgnkontinuerlig tilgang til Network RTK-korrigeringstjenester fra mer enn 5300 tilknyttede referansestasjoner over hele verden, sammen med RTK-brokoblingstjenester som dekker avbrudd på opptil 10 minutter. Dette abonnementet sikrer at du kan fortsette arbeidet ute i felten til tross for midlertidige kommunikasjonsavbrudd og være trygg på at de innsamlede dataene er riktige.

 

HxGN SmartNet PPP gir en sømløs posisjoneringsopplevelse fra en satellitt eller IP. SmartNet PPP gir horisontal og vertikal presisjon på centimeternivå uten å være avhengig av RTK-dekning, slik at du kan være tilkoblet korrigeringstjenester over hele verden.

 

Utvidet med RTK fra SkyTM fra Novatel

 

Vårt diagram med teknologispesifikasjoner viser viktige tekniske og driftsmessige detaljer for de tre teknologiene som utgjør HxGN SmartNet Global. Finn ut mer nedenfor.