Wij introduceren HxGN SmartNet

Levert betrouwbare GNSS-correctiedata vanuit een netwerk van meer dan 4.000 basisstations werelwijd

HxGN SmartNet Services

Wat is HxGN SmartNet?
HxGN SmartNet is de GNSS-correctiedienst, opgebouwd met behulp van het wereldwijd grootste netwerk van basisstations, waarmee GNSS-geactiveerde apparaten snel tot op de centimeter nauwkeurige posities kunnen bepalen. Deze dienst wordt ondersteund door een 24/7 goed beschikbare infrastructuur en een professioneel supportteam met meer dan 10 jaar ervaring in het betrouwbaar leveren van de dienst.

Wat is het verschil tussen HxGN SmartNet en SmartNet geleverd door Leica Geosystems?
HxGN SmartNet levert continu vertrouwde GNSS-correctiedata vanuit een netwerk van meer dan 4.000 basisstations wereldwijd. De nieuwe naam HxGN SmartNet staat voor de mogelijkheid de technologie van Leica Geosystems met die van andere Hexagon-bedrijven te combineren. We hebben ook onze ondersteuning gecombineerd. Loginprocedures zullen niet veranderen, en gebruikers zullen hun dienst naadloos kunnen blijven gebruiken.

Meer leren? We zijn hier om uw vragen te beantwoorden.