HxGN SmartNet precise positioning service now available in Singapore

HxGN SmartNet is a Global Navigation Satellite System (GNSS) correction service built on the world’s largest reference station network, enabling GNSS-capable devices to quickly determine precise positions down to the centimetre. Based on Leica Geosystems technology, more than 4,500 reference stations ensure position accuracy in a wide variety of applications, such as surveying, engineering, construction, agriculture, machine control, utility surveys, archaeology, monitoring and more

“With Singapore's construction industry in continuous expansion, supported by government investments in transportation and infrastructure, GNSS surveying is a fast and effective means of either surveying existing features or setting out points for new construction. With HxGN SmartNet now established in Singapore, centimetric positioning becomes a real-time possibility in just about any outdoor scenario,“ said Alex Voss, General Manager Hexagon Geosystems Singapore. “Other countries throughout South East Asia will follow, but Singapore is leading the way to provide construction professionals with effective and precise data."

Global service, local support
Available in North America, Europe, Russia, Australia, Peru and now in Singapore, HxGN SmartNet is supported by a professional team of experts with decades of experience.  A local team has been established to specifically support customers in Singapore.

Applications
HxGN SmartNet can be used in projects such as highway construction, airport runways, sports stadiums, and any construction application that requires precise machine operations and repeat centimetre accuracy

Continuous availability
HxGN SmartNet is provided 24/7 by a state-of-the-art infrastructure and professional support team with experience reliably delivering the service

Any GNSS-device enabled
HxGN SmartNet is an open-standard correction service, able to use with any GNSS device, and is constantly monitored for integrity, availability and accuracy

For more information about HxGN SmartNet, please visit https://hxgnsmartnet.com/en-sg

Hexagon Geosystems on täydellisten kuvausratkaisujen toimittaja. Korkealuokkaiset tuotteemme ja ratkaisumme perustuvat tietoa tallentavaan, mittaavaan ja näyttävään tietotekniikkaan luoden realistisia digitaalisia maailmoja. Tarjoamme organisaatioille tarkkoja mittausjärjestelmiä, toimivia ohjelmistoja ja luotettavia palveluja maailmanlaajuisesti, sillä yhtiöllämme on teknisiä ja palvelukeskuksia kolmessa maanosassa, 4 500 työntekijää 33 eri maassa ja yhteistyökumppaneita 120 eri maassa. Hexagon Geosystems on osa Hexagon-konsernia (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), joka on johtava maailmanlaajuinen tietotekniikan ratkaisujen tarjoaja ja jonka päämääränä on lisätä tuottavuutta ja laatua geospatiaalisessa ja teollisessa ympäristössä.

 

For further information, please contact:
Hexagon’s Geosystems division
Communications Team
info.hexagongeosystems.geo@hexagon.com

Case Studies

Tutustu, kuinka asiakkaamme ympäri maailmaa käyttävät Leica Geosystems -ratkaisuja. Etsi ehdotuksia omiin projekteihisi.
Tutustu, kuinka asiakkaamme ympäri maailmaa käyttävät Leica Geosystems -ratkaisuja. Etsi ehdotuksia omiin projekteihisi.