HxGN SmartNet, AZGPS join forces to expand high-precision GNSS correction services in the southwestern USA

GNSS users gain access to enhanced infrastructure, resources

HxGN SmartNet North America & Canada

AZGPS, based in Florence, Ariz., serves professionals across Southern California and Arizona who rely on high-precision GNSS. Led by Travis Thompson, AZGPS has been the leading provider of network correction services, professional support and training in the Southwest for more than a decade. The company will remain the local point of contact in the region and now has access to the infrastructure and resources of HxGN SmartNet, including HxGN SmartNet stations and a wide array of Hexagon services.

“Our No. 1 goal is to help our customers succeed,” said Travis Thompson of AZGPS. “The ability to leverage the resources of HxGN SmartNet will enable AZGPS to provide even more benefits to GNSS users. We look forward to continuing the superior service our customers have come to rely on for more than 13 years while staying on the leading edge of technology.”

The world’s larget reference network

HxGN SmartNet is fully open to all makes and models of GNSS equipment and is designed to provide the highest reliability and accuracy 24/7. Launched in 2010, HxGN SmartNet was the first commercial GNSS network to allow for a single connection point for coverage across North America. Built on the most advanced GNSS reference station software platform in the world, Leica Geosystems GNSS Spider, HxGN SmartNet provides high-precision, high availability network RTK corrections for any application. A variety of different subscription plans are available at the state, regional and national level for any application requiring precision GNSS corrections. With more than 1,300 stations in 45 states and eight provinces, HxGN SmartNet North America offers the most extensive network coverage of any network service provider on the continent.

“GNSS users across all applications know they can rely on HxGN SmartNet to make the investments and partnerships needed to provide the easiest, fastest and most precise positions in the industry,” said Wendy Watson, director of operations for HxGN SmartNet North America. “AZGPS has a long track record of providing excellent service to GNSS users in the Southwest through the AZGPS and CALVRS networks. This cooperation between two familiar names in the positioning services industry underscores HxGN SmartNet’s commitment to ‘any constellation, any application and open to all.’”

For more information about HxGN SmartNet, visit https://hxgnsmartnet.com or follow HxGN SmartNet North America on Twitter at @smartnet_na. To learn more about AZGPS, visit https://www.azgps.net/.

Hexagon Geosystems on täydellisten kuvausratkaisujen toimittaja. Korkealuokkaiset tuotteemme ja ratkaisumme perustuvat tietoa tallentavaan, mittaavaan ja näyttävään tietotekniikkaan luoden realistisia digitaalisia maailmoja. Tarjoamme organisaatioille tarkkoja mittausjärjestelmiä, toimivia ohjelmistoja ja luotettavia palveluja maailmanlaajuisesti, sillä yhtiöllämme on teknisiä ja palvelukeskuksia kolmessa maanosassa, 4 500 työntekijää 33 eri maassa ja yhteistyökumppaneita 120 eri maassa. Hexagon Geosystems on osa Hexagon-konsernia (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), joka on johtava maailmanlaajuinen tietotekniikan ratkaisujen tarjoaja ja jonka päämääränä on lisätä tuottavuutta ja laatua geospatiaalisessa ja teollisessa ympäristössä.

 

Haluatko oppia lisää? Olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi.

Haluatko oppia lisää? Olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi.

Why HxGN SmartNet

A precise positioning service for new opportunities.
A precise positioning service for new opportunities.