Yleistietoa HxGN SmartNetistä

Tarjoaa luotettavia GNSS-tietoja yli 4 000 referenssiaseman maailmanlaajuisella verkostolla

HxGN SmartNet Services

Mikä HxGN SmartNet on?
HxGN SmartNet on maailman suurimpaan referenssiasemien verkostoon pohjautuva GNSS-korjauspalvelu, joka mahdollistaa tarkan paikannuksen jopa 1-2 senttimetrin tarkkuudella. Erinomaisen käytettävyyden takaavan infrastruktuurin ansiosta palvelu on käytettävissä 24 tuntia 7 päivää viikossa ja tukipalvelutiimi tarjoaa luotettavan palvelun yli 10 vuoden kokemuksella.

Miten HxGN SmartNet poikkeaa Leica Geosystemsin SmartNetistä?
HxGN SmartNet tarjoaa luotettavia GNSS-tietoja yli 4 000 referenssiaseman maailmanlaajuisella verkostolla. Uusi nimi HxGN SmartNet kuvaa mahdollisuutta yhdistää Leica Geosystemsin tekniikka muihin Hexagon-liiketoimintoihin. Olemme myös yhdistäneet tukipalvelumme. Sisäänkirjautuminen tapahtuu samalla tavalla ja käyttäjät pystyvät käyttämään palvelujaan keskeytyksettä..

Haluatko oppia lisää? Olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi.