Vi præsenterer HxGN SmartNet

Leverer pålidelige GNSS-korrektionsdata via et netværk af mere end 4.000 referencestationer over hele verden

HxGN SmartNet Services

Hvad er HxGN SmartNet?
HxGN SmartNet er en GNSS-korrektionstjeneste, som bygger på verdens største netværk af referencestationer, og som gør det muligt for GNSS-kompatible enheder hurtigt at bestemme præcise positioner, helt ned til 1 til 2 centimeter. Tjenesten leveres fra en infrastruktur med høj 24/7-tilgængelighed og et professionelt supportteam med mere end 10 års erfaring med pålidelige tjenesteydelser.

Hvordan adskiller HxGN SmartNet sig fra SmartNet, som leveres af Leica Geosystems?
HxGN SmartNet fortsætter med at levere pålidelige GNSS-korrektionsdata via et netværk af mere end 4.000 referencestationer over hele verden. Det nye navn på HxGN SmartNet afspejler muligheden for at kombinere Leica Geosystems-teknologi med andre Hexagon-virksomheder. Vi har også kombineret vores support. Logon-procedurerne ændres ikke, og brugerne kan fortsætte med tjenesten uden problemer.

 

Vil du vide mere? Vi står klar til at hjælpe.