GSM-opkald til SmartNet udfases

Man har i mange år kunnet modtage korrektionsdata fra SmartNet via GSM-opkald, men i de seneste år er flere og flere begyndt at modtage data via internettet, da dette er billigere i teleudgifter, og derudover har det mobile internet fået en bedre dækning i hele landet.

 

Som en del af denne udvikling er teleselskaberne begyndt at udfase muligheden for dataopkald via GSM. Dette betyder, at det i nærmeste fremtid ikke længere vil være muligt at ringe op til SmartNet via GSM-opkald.

 

Det vides endnu ikke, hvornår dataopkald via GSM nedlægges, men vi vil holde systemerne kørende, så længe muligheden forefindes.

 

Har man spørgsmål til ovenstående, kontakt da vores kundesupport på tlf.: 70 23 00 32 (tryk 1, herefter 2)

Referencehistorier

Læs, hvordan kunder verden over drager nytte af vores alsidige løsninger.